প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপাগী হোকী তীম্বু এসিয়া কপ ২০২৫ তা মায় পাক্লকপগীদমক থাগৎখ্রে
08 SEP 2025 7:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিহারগী রাজগিরদা পাঙথোকখিবা এসিয়া কপ ২০২৫ তা মশক মায় পাকখিবগীদমক ভারতকী নুপাগী হোকী তীম্বু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। "হন্দক্কী মায় পাকপসি অমুক্কা হেন্না শিংথানিংঙাই ওইরিবগী মরম অসি মমাংদা লৌখিবা খা কোরিয়াবু মায়থিবা পীখিবা অসিনি", হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"ঐখোয়গী নুপাগী হোকী তীম্না বিহারগী রাজগিরদা পাঙথোকখিবা এসিয়া কপ ২০২৫ তা মশক মায় পাকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি। হন্দক্কী মায় পাকপসি অমুক্কা হেন্না শিংথানিংঙাই ওইরিবগী মরম অসি মমাংদা লৌখিবা খা কোরিয়াবু মায়থিবা পীখিবা অসিনি!
মীকুপ অসি ভাতকী শান্নখোৎনবা অমসুং ভারতকী হোকীগীদমক্তদি য়াম্না চাউথোকচনিংঙাই অমনি। ঐখোয়গী শান্নরোইশিংনা হেন্না চাউবা মায় পাকপা অমসুং লৈবাক অসিবু হেন্না চাউথোকচবা পুরকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Men’s Hockey Team for their splendid win in the Asia Cup 2025
08 SEP 2025 7:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Men’s Hockey Team for their splendid win in the Asia Cup 2025 held in Rajgir, Bihar. "This win is even more special because they have defeated the defending champions, South Korea", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Congratulations to our Men’s Hockey Team for their splendid win in the Asia Cup 2025 held in Rajgir, Bihar. This win is even more special because they have defeated the defending champions, South Korea!
This is a proud moment for Indian hockey and Indian sports. May our players continue to scale even greater heights and bring more glory to the nation!"