প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মালেমগী স্তীলগী লুচিংবা অমা ওইরক্নবা ভারতকী খোঙচৎ অসিদা করম্না পোলিসী অমসুং ইন্নোভেসন্না শাহৌ পীবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
30 JUN 2025 1:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী স্তীলগী লুচিংবা অমা ওইরক্নবা ভারতকী খোঙচৎ অসিদা করম্না পোলিসী অমসুং ইন্নোভেসন্না শাহৌ পীবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা ঙসি শেয়র তৌখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী ঐচ.দি. কুমারস্বামীকী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং ঙাকশেলদগী হৌরগা ইলেক্ত্রিক মোবিলিতী অমসুং ক্লীন ইনর্জী ফাওবা স্তীলনা চাউখৎলক্লিবা ভারতকী য়াংলেন শরূ ওইরি। কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @hd_kumaraswamyনা মালেমগী স্তীলগী লুচিংবা অমা ওইরক্নবা ভারতকী খোঙচৎ অসিদা করম্না পোলিসী অমসুং ইন্নোভেসন্না শাহৌ পীবগে হায়বগী মতাংদা ইখ্রে।”

Prime Minister's Office
PM shares an article on how policy push and innovation are shaping India’s journey to becoming a global steel leader
30 JUN 2025 1:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how policy push and innovation are shaping India’s journey to becoming a global steel leader.
Responding to a post by Union Minister Shri H.D. Kumaraswamy on X, the Prime Minister said:
“From infrastructure and defence to electric mobility and clean energy, steel is the backbone of a rising India. Union Minister Shri @hd_kumaraswamy outlines how policy push and innovation are shaping India’s journey to becoming a global steel leader.”