ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫଳାଫଳ ତାଲିକା : ଜାମାଇକା ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଣ୍ଡ୍ର‌୍ୟୁ ହୋଲ୍‌ନେସ୍‌ଙ୍କ ଭାରତକୁ ସରକାରୀ ଗସ୍ତ (ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୩୦ - ଅକ୍ଟୋବର ୩, ୨୦୨୪)
01 OCT 2024 5:19PM by PIB Bhubaneshwar
କ୍ରମିକ ସଂଖ୍ୟା
ବୁଝାମଣାପତ୍ରର ନାମ
ଜାମାଇକା ପକ୍ଷରୁ ପ୍ରତିନିଧି
ଭାରତ ପକ୍ଷରୁ ପ୍ରତିନିଧି
୧
ଆର୍ଥିକ ସମାବେଶୀ ଏବଂ ସାମାଜିକ ଅର୍ଥନୈତିକ ପରିବର୍ତ୍ତନକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ପାଇଁ ସଫଳ ଜିଡିଟାଲ୍ ପବ୍ଲିକ୍ ଇନ୍ଫ୍ରାଷ୍ଟ୍ରକ୍ଚର କ୍ଷେତ୍ରରେ ସହଯୋଗ ଉପରେ ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସ ଏବଂ ସୂଚନା ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ମାଧ୍ୟମରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଥିବା ଭାରତ ସରକାର ଏବଂ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ମାଧ୍ୟମରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଥିବା ଜାମାଇକା ସରକାରଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ବୁଝାମଣାପତ୍ର ।
ସୁଶ୍ରୀ ଦାନା ମୋରିସ୍ ଡିକ୍ସନ୍,
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟରେ ମନ୍ତ୍ରୀ
ଶ୍ରୀ ପଙ୍କଜ ଚୌଧୁରୀ,
ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟରେ ରାଜ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ
୨
ଏନ୍ପିସିଆଇ ଇଣ୍ଟରନ୍ୟାଶନାଲ୍ ପେମେଣ୍ଟସ୍ ଲିମିଟେଡ୍ ଏବଂ ଇଗଭ୍ ଜାମାଇକା ଲିମିଟେଡ୍ ମଧ୍ୟରେ ବୁଝାମଣାପତ୍ର
ସୁଶ୍ରୀ ଦାନା ମୋରିସ୍ ଡିକ୍ସନ୍,
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟରେ ମନ୍ତ୍ରୀ
ଶ୍ରୀ ପଙ୍କଜ ଚୌଧୁରୀ,
ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟରେ ରାଜ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ
୩
୨୦୨୪-୨୯ ବର୍ଷ ପାଇଁ ସାଂସ୍କୃତିକ ବିନିମୟ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଉପରେ ଭାରତ ସରକାର ଏବଂ ଜାମାଇକା ସରକାରଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ବୁଝାମଣାପତ୍ର
ସୁଶ୍ରୀ କାମିନା ଜନ୍ସନ୍ ସ୍ମିଥ୍,
ବୈଦେଶିକ ବ୍ୟାପାର ଏବଂ ବୈଦେଶିକ ବାଣିଜ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ
ଶ୍ରୀ ପଙ୍କଜ ଚୌଧୁରୀ,
ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟରେ ରାଜ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ
୪
ଭାରତ ସରକାରଙ୍କର ଯୁବ ବ୍ୟାପାର ଏବଂ କ୍ରୀଡା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଏବଂ ଜାମାଇକା ସରକାରଙ୍କ ସଂସ୍କୃତି, ଲିଙ୍ଗ, ମନୋରଞ୍ଜନ ଏବଂ କ୍ରୀଡା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ମଧ୍ୟରେ କ୍ରୀଡା କ୍ଷେତ୍ରରେ ସହଯୋଗ ଉପରେ ବୁଝାମଣାପତ୍ର
ସୁଶ୍ରୀ କାମିନା ଜନ୍ସନ୍ ସ୍ମିଥ୍,
ବୈଦେଶିକ ବ୍ୟାପାର ଏବଂ ବୈଦେଶିକ ବାଣିଜ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ
ଶ୍ରୀ ପଙ୍କଜ ଚୌଧୁରୀ,
ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟରେ ରାଜ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ

Prime Minister's Office
List of Outcomes: Official Visit of H.E. Dr. Andrew Holness, Prime Minister of Jamaica to India (September 30 - October 3, 2024)
01 OCT 2024 5:19PM by PIB Delhi
Sr. No.
Name of the MoU
Representative from Jamaican side
Representative from Indian side
1
Memorandum of Understanding between Government of the Republic of India acting through the Ministry of Electronics and Information Technology and the Government of Jamaica acting through the Office of the Prime Minister of Jamaica on Co-Operation in the Field of Sharing Successful Digital Public Infrastructure Aimed at Promoting Financial Inclusion and Social and Economic Transformation
Ms. Dana Morris Dixon,
Minister in the Office of the Prime Minister
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
2
Memorandum of Understanding between NPCI International Payments Limited and Egov Jamaica Limited
Ms. Dana Morris Dixon,
Minister in the Office of the Prime Minister
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
3
Memorandum of Understanding on The Cultural Exchange Programme between the Government of the Republic of India and the Government of Jamaica for the years 2024-2029
Ms. Kamina Johnson Smith,
Minister of Foreign Affairs and Foreign Trade
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
4
Memorandum of Understanding on Cooperation in Sports between the Ministry of Youth Affairs & Sports, Government of India and the Ministry of Culture, Gender, Entertainment & Sport Government of Jamaica
Ms. Kamina Johnson Smith,
Minister of Foreign Affairs and Foreign Trade
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance