প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফলাফলৰ তালিকাঃ জামাইকাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম ডঃ এণ্ড্ৰু হোলনেছৰ চৰকাৰী কাৰ্য্যসূচীৰে ভাৰত ভ্ৰমণ (৩০ ছেপ্টেম্বৰ-৩ অক্টোবৰ, ২০২৪)
01 OCT 2024 5:19PM by PIB Guwahati
ক্ৰমিক নং
বুজাবুজিৰ চুক্তি (MoU)
জামাইকান পক্ষৰ প্ৰতিনিধি
ভাৰতীয় পক্ষৰ প্ৰতিনিধি
১
ইলেক্ট্ৰনিকছ আৰু তথ্য প্ৰযুক্তি মন্ত্ৰালয়ৰ জৰিয়তে ভাৰত গণৰাজ্য চৰকাৰ আৰু জামাইকাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ৰ জৰিয়তে জামাইকা চৰকাৰৰ মাজত বিত্তীয় অন্তৰ্ভুক্তি তথা সামাজিক আৰু অৰ্থনৈতিক ৰূপান্তৰক প্ৰোৎসাহনৰ লক্ষ্যৰে সফল ডিজিটেল ৰাজহুৱা আন্তঃগাঁথনিৰ ভাগ-বতৰাৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা সম্পৰ্কে বুজাবুজিৰ চুক্তি।
শ্ৰীমতী দনা মৰিছ ডিক্সন, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয় দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী পংকজ চৌধুৰী,
বিত্ত মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী
২
এনপিচিআই ইন্টাৰনেচনেল পেমেন্টছ লিমিটেড আৰু ইগ’ভ জামাইকা লিমিটেডৰ মাজত বুজাবুজিৰ চুক্তি।
শ্ৰীমতী দনা মৰিছ ডিক্সন, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয় দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী পংকজ চৌধুৰী,
বিত্ত মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী
৩
ভাৰত গণৰাজ্য চৰকাৰ আৰু জামাইকা চৰকাৰৰ মাজত ২০২৪-২০২৯ বৰ্ষৰ বাবে সাংস্কৃতিক বিনিময় কাৰ্য্যসূচী সন্দৰ্ভত বুজাবুজিৰ চুক্তি।
শ্ৰীমতী কামিনা জংচন স্মিথ,
বৈদেশিক পৰিক্ৰমা আৰু বৈদেশিক বাণিজ্য দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী পংকজ চৌধুৰী,
বিত্ত মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী
৪
ভাৰত চৰকাৰৰ যুৱ পৰিক্ৰমা আৰু ক্ৰীড়া মন্ত্ৰালয় আৰু জামাইকা চৰকাৰৰ সাংস্কৃতিক, মনোৰঞ্জন আৰু ক্ৰীড়া মন্ত্ৰালয়ৰ মাজত ক্ৰীড়াৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বুজাবুজিৰ চুক্তি।
শ্ৰীমতী কামিনা জংচন স্মিথ,
বৈদেশিক পৰিক্ৰমা আৰু বৈদেশিক বাণিজ্য দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী পংকজ চৌধুৰী,
বিত্ত মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী

Prime Minister's Office
List of Outcomes: Official Visit of H.E. Dr. Andrew Holness, Prime Minister of Jamaica to India (September 30 - October 3, 2024)
01 OCT 2024 5:19PM by PIB Delhi
Sr. No.
Name of the MoU
Representative from Jamaican side
Representative from Indian side
1
Memorandum of Understanding between Government of the Republic of India acting through the Ministry of Electronics and Information Technology and the Government of Jamaica acting through the Office of the Prime Minister of Jamaica on Co-Operation in the Field of Sharing Successful Digital Public Infrastructure Aimed at Promoting Financial Inclusion and Social and Economic Transformation
Ms. Dana Morris Dixon,
Minister in the Office of the Prime Minister
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
2
Memorandum of Understanding between NPCI International Payments Limited and Egov Jamaica Limited
Ms. Dana Morris Dixon,
Minister in the Office of the Prime Minister
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
3
Memorandum of Understanding on The Cultural Exchange Programme between the Government of the Republic of India and the Government of Jamaica for the years 2024-2029
Ms. Kamina Johnson Smith,
Minister of Foreign Affairs and Foreign Trade
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
4
Memorandum of Understanding on Cooperation in Sports between the Ministry of Youth Affairs & Sports, Government of India and the Ministry of Culture, Gender, Entertainment & Sport Government of Jamaica
Ms. Kamina Johnson Smith,
Minister of Foreign Affairs and Foreign Trade
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance