প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফলশিং: হিস এক্সিলেন্সী দা. এন্দ্রিয়ু হোলনেস, জামাইকাগী প্রধান মন্ত্রীনা ভারত্তা ওফিসিএল ওইবা খোঙচৎতা লেঙলকপা (সেপ্তেম্বর ৩০-ওক্তোবর ৩, ২০২৪)
01 OCT 2024 5:19PM by PIB Imphal
সেরিএল নম্বর
MoU গী মিং
জামাইকাগী নাকন্দগী লাকপা মীহুত
ভারতকী নাকন্দগী মীহুৎ
1
ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজীগী খুত্থাংদা রিপব্লিক ওব ইন্দিয়াগী লৈঙাক্কী মহুৎ শিন্দুনা অমসুং জামাইকাগী প্রধান মন্ত্রীনা জামাইকাগী লৈঙাক্কী মহুৎ শিন্দুনা অনিগী মরক্তা ফাইনান্সিএল ইনক্লুজন অমসুং সোসিএল অমসুং একনোমিক ত্রান্সফোর্মেসন পুরক্নবগী পান্দমদা মায় পাক্লবা দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর লান্ননবগী হীরমদা মতেং পীননবা য়ান-চেরোল
শ্রীমতি দানা মোরিস দিক্সন,
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙদা লৈবা মন্ত্রী
শ্রী পঙ্কজ চৌধরী,
শেলথুম মন্ত্রালয়গী রাজ্যগী মন্ত্রী
2
NPCI ইন্তর্নেসনেল পেমেন্তস লিমিতেদ অমসুং ইগোব জামাইকা লিমিতেদকগী মরক্তা য়ানচেরোল
শ্রীমতি দানা মোরিস দিক্সন,
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙদা লৈবা মন্ত্রী
শ্রী পঙ্কজ চৌধরী,
শেলথুম মন্ত্রালয়গী রাজ্যগী মন্ত্রী
3
চহি ২০২৪-২০২৯ গী ওইবা রিপব্লিক ওব ইন্দিয়াগী লৈঙাক অমসুং জামাইকা লৈঙাক্কগী মরক্তা নাতকী থৌরমশিং লান্থোকমিন্ননবা য়ানচেরোল
শ্রীমতি কামিনা জোন্সন স্মিথ,
ফোরেন এফিয়র্স অমসুং ফোরেন ত্রেদ মন্ত্রী
শ্রী পঙ্কজ চৌধরী,
শেলথুম মন্ত্রালয়গী রাজ্যগী মন্ত্রী
4
য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তস মন্ত্রালয়, ভারত সরকার অমসুং কলচর, জেন্দর, এন্তর্তেন্মেন্ত অমসুং স্পোর্তস মন্ত্রালয় জামাইকা সরকার অনিগী মরক্তা শান্নখোৎনবদা মতেং পীনবগী য়ানচেরোল
শ্রীমতি কামিনা জোন্সন স্মিথ,
ফোরেন এফিয়র্স অমসুং ফোরেন ত্রেদ মন্ত্রী
শ্রী পঙ্কজ চৌধরী,
শেলথুম মন্ত্রালয়গী রাজ্যগী মন্ত্রী

Prime Minister's Office
List of Outcomes: Official Visit of H.E. Dr. Andrew Holness, Prime Minister of Jamaica to India (September 30 - October 3, 2024)
01 OCT 2024 5:19PM by PIB Delhi
Sr. No.
Name of the MoU
Representative from Jamaican side
Representative from Indian side
1
Memorandum of Understanding between Government of the Republic of India acting through the Ministry of Electronics and Information Technology and the Government of Jamaica acting through the Office of the Prime Minister of Jamaica on Co-Operation in the Field of Sharing Successful Digital Public Infrastructure Aimed at Promoting Financial Inclusion and Social and Economic Transformation
Ms. Dana Morris Dixon,
Minister in the Office of the Prime Minister
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
2
Memorandum of Understanding between NPCI International Payments Limited and Egov Jamaica Limited
Ms. Dana Morris Dixon,
Minister in the Office of the Prime Minister
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
3
Memorandum of Understanding on The Cultural Exchange Programme between the Government of the Republic of India and the Government of Jamaica for the years 2024-2029
Ms. Kamina Johnson Smith,
Minister of Foreign Affairs and Foreign Trade
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance
4
Memorandum of Understanding on Cooperation in Sports between the Ministry of Youth Affairs & Sports, Government of India and the Ministry of Culture, Gender, Entertainment & Sport Government of Jamaica
Ms. Kamina Johnson Smith,
Minister of Foreign Affairs and Foreign Trade
Shri Pankaj Chaudhary,
Minister of State in the Ministry of Finance