प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
म “परीक्षा पे चर्चा”को उत्सुकताका साथ प्रतीक्षा गरिरहेको छु : प्रधानमन्त्री
27 JAN 2024 8:10PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीले आज “परीक्षा पे चर्चा”मा परीक्षा योद्धाहरूको उत्सुकताका साथ प्रतीक्षा गरिरहेको बताएका छन्।
परीक्षालाई मनोरञ्जक तथा तनाउमुक्त बनाउनेसित सम्बन्धित पछिल्ला पीपीसी कार्यक्रमका विषय अनि व्यावहारिक सुझाउहरू पनि उनले साझा गरेका छन्।
प्रधानमन्त्रीले एक्समा पोस्ट गरेका छन् :
“म परीक्षाको तनाउ हटाउने तरिकामाथि सामूहिक रूपमा रणनीति बनाउनका लागि परीक्षा योद्धाहरूका सबैभन्दा यादगार सभा “परीक्षा पे चर्चा”को उत्सुकताका साथ प्रतीक्षा गरिरहेको छु।
आउनुहोस्, हामी परीक्षासँग जोडिएका ती निराशाहरूलाई अवसरको एउटा खिड्कीमा परिणत गरौं...”
?s=20

Prime Minister's Office
Eagerly looking forward to Pariksha Pe Charcha: PM
27 JAN 2024 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said today that he is eagerly looking forward to the gathering of exam warriors at the 'Pariksha Pe Charcha'.
He also shared topics and practical tips from previous PPC programmes around making exams fun and stress-free.
The Prime Minister posted on X:
"I am eagerly looking forward to the most memorable gathering of Exam Warriors, 'Pariksha Pe Charcha', to collectively strategise on ways to beat exam stress.
Let's turn those exam blues into a window of opportunities…"