ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପରକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚାକୁ ଉତ୍ସୁକତାର ସହ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 JAN 2024 8:10PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି ଯେ ସେ ‘ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା’ରେ ପରୀକ୍ଷାର୍ଥୀମାନେ ଏକତ୍ରିତ ହେବାକୁ ଉତ୍ସୁକତାର ସହ ଅପେକ୍ଷା କରିଛନ୍ତି ।
ପରକ୍ଷାକୁ ମଜାଳିଆ ଏବଂ ଚାପମୁକ୍ତ କରିବା ପାଇଁ ସେ ପୂର୍ବ ପିପିସି ପ୍ରୋଗ୍ରାମଗୁଡ଼ିକର ବିଷୟ ଏବଂ ବ୍ୟବହାରିକ ଟିପ୍ସ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ପରୀକ୍ଷାର ଚାପକୁ ଦୂର କରିବାର ଉପାୟ ବାବଦରେ ସାମୂହିକ ଭାବେ ଯୋଜନା ବନାଇବା ପାଇଁ ପରକ୍ଷାର୍ଥୀଙ୍କ ସବୁଠୁ ସ୍ମରଣୀୟ ସମାବେଶ ‘ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା’କୁ ଉତ୍ସୁକତାର ସହ ଅପେକ୍ଷା କରୁଛି ।
ଆସନ୍ତୁ ଏହି ପରୀକ୍ଷା ପାଇଁ ଥିବା ନିରାଶାକୁ ସୁଯୋଗର ଝରକାରେ ପରିଣତ କରିବା..’ ।

Prime Minister's Office
Eagerly looking forward to Pariksha Pe Charcha: PM
27 JAN 2024 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said today that he is eagerly looking forward to the gathering of exam warriors at the 'Pariksha Pe Charcha'.
He also shared topics and practical tips from previous PPC programmes around making exams fun and stress-free.
The Prime Minister posted on X:
"I am eagerly looking forward to the most memorable gathering of Exam Warriors, 'Pariksha Pe Charcha', to collectively strategise on ways to beat exam stress.
Let's turn those exam blues into a window of opportunities…"