প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষা পে চার্চা খৌরাংনা ঙাইরি: প্রধান মন্ত্রী
27 JAN 2024 8:10PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি পরিক্ষা পে চার্চাদা পরিক্ষাগী লান্মীশিংগা উননবা মহাক্না খৌরাংনা ঙাইরি।
পরিক্ষা নুংঙাইনা থানবা অমসুং পাখৎপা লৈতনবা মমাঙগী পরিক্ষা পে চার্চা থৌরমশিংদগী হিরমশিং অমসুং থবক ওইনা পাংথোকপা য়াবা পাউতাকশিং মহাক্না সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পরিক্ষাগী লাংতক্নবশিং লম্বীশিং অপুনবা ওইনা খন্ননবা পরিক্ষা পে চার্চাদা পরিক্ষাগী লান্মীশিংগা উননবা মহাক্না খৌরাংনা ঙাইরি।
ঐখোয় পরিক্ষাগী লাংতক্নবশিং খুদোংচাবশিং ওন্থোক্লসি...”

Prime Minister's Office
Eagerly looking forward to Pariksha Pe Charcha: PM
27 JAN 2024 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said today that he is eagerly looking forward to the gathering of exam warriors at the 'Pariksha Pe Charcha'.
He also shared topics and practical tips from previous PPC programmes around making exams fun and stress-free.
The Prime Minister posted on X:
"I am eagerly looking forward to the most memorable gathering of Exam Warriors, 'Pariksha Pe Charcha', to collectively strategise on ways to beat exam stress.
Let's turn those exam blues into a window of opportunities…"