ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ତ୍ରିପୁରା ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ରାଜ୍ୟବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
21 JAN 2024 9:27AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ତ୍ରିପୁରା ରାଜ୍ୟ ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ସେଠାକାର ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ତ୍ରିପୁରା ଲୋକଙ୍କୁ ରାଜ୍ୟ ସ୍ଥାପନା ଦିବସର ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଶୁଭକାମନା । ଏହି ଦିନ ରାଜ୍ୟର ଅନନ୍ୟ ଇତିହାସ ତଥା ସମୃଦ୍ଧ ଐତିହ୍ୟକୁ ପାଳନ କରାଯାଏ । ତ୍ରିପୁରାବାସୀଙ୍କ ସମୃଦ୍ଧି ଏବଂ ସଦ୍‌ଭାବନା କାମନା କରୁଛି ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates people of Tripura on statehoood day
21 JAN 2024 9:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the people of Tripura on the statehood day today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartfelt wishes on Statehood Day to the people of Tripura. May this day celebrate the unique history and rich heritage of the state. Wishing prosperity and harmony to the people of Tripura."