প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
21 JAN 2024 9:27AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরানা মপুংফাবা রাজ্য অমা ওইখিবা স্তেৎহুদ দে লাকপদা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ত্রিপুরাগী স্তেৎহুদ দে লাকপদা, রাজ্য অসিগী মীয়ামদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। নুমিৎ অসিদা রাজ্য অসিগী তোপ-তোপ্পা পুৱারি অমসুং ইনাকখুল্লবা হেরিতেচ হরাওবা ফোঙদোকপা ওইরসনু। ত্রিপুরাগী মীয়ামদা নুংঙাই-য়াইফনা অমসুং নুংশি-চান্ননা হিংমিন্ননবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates people of Tripura on statehoood day
21 JAN 2024 9:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the people of Tripura on the statehood day today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartfelt wishes on Statehood Day to the people of Tripura. May this day celebrate the unique history and rich heritage of the state. Wishing prosperity and harmony to the people of Tripura."