প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অজমের শরীফ দরগাহদা খ্বাজা মোইনুদ্দীন চিশ্তীগী উর্সকী মতমদা কুপ্ননবা শেংলবা চাদর খুদোল তৌখ্রে
11 JAN 2024 4:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মুস্লিম খুন্নাইগী দিলিগেশন অমগা উনখ্রে অমসুং অজমের শরীফ দরগাহদা খ্বাজা মোইনুদ্দীন চিশ্তীগী উর্সকী মতমদা কুপ্ননবা শেংলবা চাদর খুদোল তমখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখিঃ
“মুস্লিম খুন্নাইগী দিলিগেশনগা উনখ্রে। ঐখোয়না ৱারী-ৱাতাই তৌনখিবা মতম অদুদা, ঐনা শেংলবা চাদর খুদোল তৌখি, মদু অজমের শরীফ দরগাহদা খ্বাজা মোইনুদ্দীন চিশ্তীগী উর্স মনুংদা কুপকনি।”

Prime Minister's Office
PM presents sacred Chadar to be placed during the Urs of Khwaja Moinuddin Chishti at Ajmer Sharif Dargah
11 JAN 2024 4:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met a Muslim community delegation today and presented the sacred Chadar, which will be placed during the Urs of Khwaja Moinuddin Chishti at the esteemed Ajmer Sharif Dargah.
The Prime Minister posted on X:
“Met a Muslim community delegation. During our interaction, I presented the sacred Chadar, which will be placed during the Urs of Khwaja Moinuddin Chishti at the esteemed Ajmer Sharif Dargah.”