প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চেনেলগী গ্লোবেল সি.ই.ও. মিস লীনা নায়রগা উনবা
14 JUL 2023 10:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাই ১৪, ২০২৩দা পেরিসতা ফ্রেঞ্চ লকজরী ফষসন হাউস চেনেলগী গ্লোবেল সি.ই.ও. মিস লীনা নায়রগা উনখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা মিস নায়রবু মহাক্কী মায় পাকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখি অমদি চেনেলবু ভারত্তা লৈরিবা ইনভেস্তমেন্তকী খুদোংচাবা অমদি কোলাবোরেসনগী মতাঙদা য়েংশিন্নবা ৱাফম থমখি‍।
খন্নখিবা অদুদা ভারতকী হেন্দিক্রাফ্ত, খাদী অমদি আর্তিজানশিংগী স্কিল হেনগৎহনবগী মতাঙদা মরুওইবা মীৎয়েঙ থমখি‍।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Ms Leena Nair, Global CEO of Chanel
14 JUL 2023 10:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Ms. Leena Nair, Global CEO of Chanel, a French luxury fashion house, in Paris on 14 July 2023.
Prime Minister congratulated Ms. Nair for her success and invited Chanel to explore investment opportunities and collaboration potential in India.
The discussions focused on ways to promote handicrafts, khadi and skill development of artisans in India.