Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Ms Leena Nair, Global CEO of Chanel
14 JUL 2023 10:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Ms. Leena Nair, Global CEO of Chanel, a French luxury fashion house, in Paris on 14 July 2023.
Prime Minister congratulated Ms. Nair for her success and invited Chanel to explore investment opportunities and collaboration potential in India.
The discussions focused on ways to promote handicrafts, khadi and skill development of artisans in India.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চেনেলৰ বৈশ্বিক মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া শ্ৰীমতী লীনা নায়াৰৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
14 JUL 2023 10:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১৪ জুলাই, ২০২৩ তাৰিখে পেৰিছত ফ্ৰান্সৰ বিলাসী ফেশ্বন হাউছ চেনেলৰ বৈশ্বিক মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া শ্ৰীমতী লীনা নায়াৰৰ সৈতে সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰীমতী নায়ৰক তেওঁৰ সফলতাৰ বাবে অভিনন্দন জনায় আৰু চেনেলক ভাৰতত বিনিয়োগৰ সুযোগ আৰু সহযোগিতাৰ সম্ভাৱনীয়তা অন্বেষণ কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়।
ভাৰতত হস্তশিল্প, খাদী আৰু শিল্পীসকলৰ দক্ষতা বিকাশৰ প্ৰসাৰৰ উপায়ৰ ওপৰত আলোচনা কৰা হয়।