প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
Mann ki Baat @100 quiz শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
11 APR 2023 2:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা Mann ki Baat @100 quiz শরুক য়ানবা মীয়ামদা খঙহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“#MannKiBaat Quiz লোইগদবা নুমিৎ খর খক্তা ঙাইরে… মমাঙদা অদোম শরুক য়াখিদবা ওইরবদি শরুক য়াবীয়ু অমসুং ইথিল পীখিবা অপুনবা থবকশিং মশক তাকখিবা হৌখিবা ইপিসোদ ৯৯গী অঙকপা খোঙচৎ হঙ্গৎনা য়েংসি।
https://quiz.mygov.in/quiz/mann-ki-baat/

Prime Minister's Office
PM urges citizens to participate in Mann ki Baat @100 quiz
11 APR 2023 2:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked people to participate in Mann ki Baat @100 quiz.
The Prime Minister tweeted :
"The last few days of the #MannKiBaat Quiz are left...do take part if you already have not and relive the spectacular journey of the last 99 episodes in which inspiring collective efforts have been highlighted.
https://quiz.mygov.in/quiz/mann-ki-baat/