Prime Minister's Office
PM urges citizens to participate in Mann ki Baat @100 quiz
11 APR 2023 2:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked people to participate in Mann ki Baat @100 quiz.
The Prime Minister tweeted :
"The last few days of the #MannKiBaat Quiz are left...do take part if you already have not and relive the spectacular journey of the last 99 episodes in which inspiring collective efforts have been highlighted.
https://quiz.mygov.in/quiz/mann-ki-baat/

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন কি বাত @১০০ কুইজত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 APR 2023 2:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক মন কি বাত @১০০ কুইজত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"#MannKiBaat কুইজ প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণৰ বাবে আৰু মাত্ৰ কেইটামান দিনহে বাকী আছে... আপোনালোকে যদিহে এতিয়াও এই প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰা নাই তেতিয়াহলে অংশগ্ৰহণ কৰক আৰু যোৱা ৯৯ টা খণ্ডৰ চমৎকাৰ যাত্ৰাটোক পুনৰ জীৱন্ত কৰক য'ত অনুপ্ৰেৰণাদায়ক সামূহিক প্ৰচেষ্টাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰা হৈছে।
https://quiz.mygov.in/quiz/mann-ki-baat/