Prime Minister's Office
PM urges citizens to participate in Mann ki Baat @100 quiz
11 APR 2023 2:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked people to participate in Mann ki Baat @100 quiz.
The Prime Minister tweeted :
"The last few days of the #MannKiBaat Quiz are left...do take part if you already have not and relive the spectacular journey of the last 99 episodes in which inspiring collective efforts have been highlighted.
https://quiz.mygov.in/quiz/mann-ki-baat/

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ କି ବାତ @100 କ୍ୱିଜରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 APR 2023 6:31PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ମନ କି ବାତ @100 କ୍ୱିଜରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“#MannKiBaat କ୍ୱିଜ ଆଉ କିଛି ଦିନ ବାକି ରହିଲା...ଯଦି ଆପଣମାନେ ଏପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଏଥିରେ ଭାଗ ନେଇ ନାହାନ୍ତି ତେବେ ନିଶ୍ଚିତ ଭାଗ ନିଅନ୍ତୁ ଓ ଗତ ୯୯ ଅଧ୍ୟାୟର ଆକର୍ଷକ ଯାତ୍ରା ଦେଖନ୍ତୁ, ଯେଉଁଥିରେ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ସାମୂହିକ ଉଦ୍ୟମ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଲୋକପାତ କରାଯାଇଛି ।
https://quiz.mygov.in/quiz/mann-ki-baat/”