প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৫-১৮ বছৰ বয়সৰ ২ কোটি কিশোৰ-কিশোৰীক টিকাকৰণৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 JAN 2022 7:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলোকে টিকাকৰণৰ গতি অব্যাহত ৰখাৰ লগতে উপযুক্ত ক’ভিড প্ৰট’কল মানি চলাৰ আহ্বান জনায়৷
কেন্দ্ৰীয় স্বাস্থ্য মন্ত্ৰী ড০ মনসুখ মান্দাভিয়াৰ টুইটৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“উৎকৃষ্ট! বহুত ভাল কাম হৈছো মোৰ তৰুণ বন্ধু-বান্ধৱীসকল৷
আহক আমি এই ধাৰা অব্যাহত ৰাখো৷
সকলোকে ক’ভিড-১৯ৰ সকলো প্ৰট’কল মানি চলাৰ লগতে যদিহে টিকা লোৱা নাই, সোনকালে টিকা গ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনালো৷”

Prime Minister's Office
PM lauds vaccination of 2 crore children in 15-18 age group
08 JAN 2022 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to maintain the momentum of vaccination and has asked everyone to follow Covid appropriate protocol.
Quoting a tweet from the Union Health Minister Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said :
"Excellent! Well done my young friends.
Let us continue this momentum.
Urging everyone to follow all COVID-19 related protocols and get vaccinated, if you haven’t already."