প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চহি ১৫-১৮গী কাংলুপকী অঙাং করোর ২ ভেক্সিনেশন তৌখিবগী থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
08 JAN 2022 7:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভেক্সিনেশন তৌবগী খোংজেল অসিবু ঙাক্না থম্নবা মীয়ামদা হায়রকখ্রে অমসুং কোবিদকা চুনবা চৎনা কাংলোনশিং ঙাক্না চৎনবা মীয়ামদা হায়রকখ্রে।
য়ুনিয়ন হেল্থ মিনিস্তর, দা. মনসুখ মান্দভিয়াগী ত্বীত অমা পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“য়াম্না ফখ্রে! নিংথিনা পাংথোকখ্রে ঐগী নহা ওইরিবা মরুপশিং
মসিগী খোংজেল মখাতানা চত্থহনসি।
মীপুম খুদিংমক্তা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা প্রোতোকোলশিং ঙাক্না চৎনবা হায়জরি অমসুং করিগুম্বা নখোয়না হান্নদগী কাপখিদ্রিবা ওইরগদি, ভেক্সিন কাপথোকউ। ”

Prime Minister's Office
PM lauds vaccination of 2 crore children in 15-18 age group
08 JAN 2022 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to maintain the momentum of vaccination and has asked everyone to follow Covid appropriate protocol.
Quoting a tweet from the Union Health Minister Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said :
"Excellent! Well done my young friends.
Let us continue this momentum.
Urging everyone to follow all COVID-19 related protocols and get vaccinated, if you haven’t already."