Prime Minister's Office
PM lauds vaccination of 2 crore children in 15-18 age group
08 JAN 2022 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to maintain the momentum of vaccination and has asked everyone to follow Covid appropriate protocol.
Quoting a tweet from the Union Health Minister Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said :
"Excellent! Well done my young friends.
Let us continue this momentum.
Urging everyone to follow all COVID-19 related protocols and get vaccinated, if you haven’t already."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ୧୫-୧୮ ବୟସ ବର୍ଗରେ ୨ କୋଟି ପିଲାଙ୍କ ଟୀକାକରଣକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
08 JAN 2022 7:10PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଟୀକାକରଣର ଗତି ବଜାୟ ରଖିବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ କୋଭିଡର ଉପଯୁକ୍ତ ମାର୍ଗଦର୍ଶିକା ଅନୁସରଣ କରିବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ କହିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଡକ୍ଟର ମନସୁଖ ମାଣ୍ଡଭ୍ୟଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଉତ୍କୃଷ୍ଟ! ମୋର ଯୁବକ ବନ୍ଧୁମାନେ ଭଲ କାମ କରିଛନ୍ତି
ଚାଲନ୍ତୁ ଏହି ଗତି ଜାରି ରଖିବା
ପ୍ରତ୍ୟେକଙ୍କୁ କୋଭିଡ-୧୯ ସମ୍ବନ୍ଧୀୟ ମାର୍ଗଦର୍ଶିକାଗୁଡିକ ଅନୁସରଣ କରିବାକୁ ଏବଂ ଟୀକାକରଣ କରିବାକୁ ଅନୁରୋଧ, ଯଦି ଆପଣ ତାହା କରିନାହାନ୍ତି ।”