ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟିକା ନେଇଥିବା ୧୫-୧୮ ବର୍ଷ ବୟସର ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
03 JAN 2022 10:20PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୧୫-୧୮ ବର୍ଷ ବୟସର ଯୁବ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ଯେଉଁମାନେ ଆଜି ଟୀକା ନେଇଛନ୍ତି । ଏହି ବୟସ ବର୍ଗ ପାଇଁ ଆଜି ଠାରୁ ଟିକାଦାନ ଆରମ୍ଭ ହୋଇଛି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେମାନଙ୍କ ପିତାମାତାଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଆଜି ଆମେ ଆମର ଯୁବକମାନଙ୍କୁ କୋଭିଡ-୧୯ ରୁ ରକ୍ଷା କରିବା ପାଇଁ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପଦକ୍ଷେପ ଗ୍ରହଣ କରିଛୁ । ୧୫-୧୮ ବର୍ଷ ବୟସ ମଧ୍ୟରେ ମୋର ସମସ୍ତ ଯୁବ ବନ୍ଧୁଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ, ଯେଉଁମାନେ ଟୀକାକରଣ କରିଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ପିତାମାତାଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆଗାମୀ ଦିଗରେ ଟିକା ନେବାପାଇଁ ମୁଁ ଅଧିକ ଯୁବକଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିବି ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates youth between 15-18 years of age for getting vaccinated
03 JAN 2022 10:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi has congratulated young Indians between 15-18 years of age who got Vaccinated today. The age category started getting vaccines today. The Prime Minister congratulated their parents also.
The Prime Minister tweeted :
"Today we have taken an important step forward in protecting our youth against COVID-19. Congrats to all my young friends between the age group of 15-18 who got vaccinated. Congrats to their parents as well. I would urge more youngsters to get vaccinated in the coming days!"
The Prime Minister also retweeted the Union Health and Family Welfare Minister Dr Mansukh Mandaviya's tweets in this regard.