প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চহি ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহাশিংবু ভেক্সিন কাপথোকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
03 JAN 2022 10:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা ঙসি ভেক্সিন কাপথোকখিবা নহা ওইরিবা ভারত মচাশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। চহি অসিগী কাংলুপশিং ঙসি ভেক্সিন কাপ্পা হৌখি। প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী মমা-মপাশিংবুসু থাগৎপা ফোংদোকখি।
পি.এম.না ত্বীত তৌরকখি:
“ঙসি ঐখোয়না ঐখোয়গী নহাশিংবু কোবিদ-১৯গী মায়োক্তগী কন্ননবা মমাংলোমদা য়াম্না মরু ওইবা খোংথাং অমা থাংলে। ভেক্সিন কাপথোকখিবা চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মরক্তা লৈরিবা নহা ওইরিবা ঐগী মরুপ পুম্নমকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি। মখোয়গী মমা-মপাশিংবুসু থাগৎপা ফোংদোক্লি। লাক্কদবা নুমিৎশিং অসিদা ঐহাক্না নহা খরা য়াম্না ভেক্সিন কাপথোক্লনবা থৌগৎলি!”
প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্রগী হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী মন্ত্রী, দা. মন্সুখ মান্দৱিয়ানা মসিগী মতাংদা তৌখিবা ত্বীতপুসু অমুক্কা হন্না ত্বীত তৌখি।

Prime Minister's Office
PM congratulates youth between 15-18 years of age for getting vaccinated
03 JAN 2022 10:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi has congratulated young Indians between 15-18 years of age who got Vaccinated today. The age category started getting vaccines today. The Prime Minister congratulated their parents also.
The Prime Minister tweeted :
"Today we have taken an important step forward in protecting our youth against COVID-19. Congrats to all my young friends between the age group of 15-18 who got vaccinated. Congrats to their parents as well. I would urge more youngsters to get vaccinated in the coming days!"
The Prime Minister also retweeted the Union Health and Family Welfare Minister Dr Mansukh Mandaviya's tweets in this regard.