Prime Minister's Office
PM to release autobiography of Dr. Balasaheb Vikhe Patil and rename Pravara Rural Education Society in his honour
12 OCT 2020 7:35PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will release the autobiography of Dr. Balasaheb Vikhe Patil and rename Pravara Rural Education Society as ‘Loknete Dr. Balasaheb Vikhe Patil Pravara Rural Education Society’, on 13th October at 11 AM via video conferencing.
Dr. Balasaheb Vikhe Patil served as Member of Lok Sabha for multiple terms. His autobiography is titled ‘Deh Vechwa Karani’ which means ‘dedicating one’s life for a noble cause’, and is aptly named as he dedicated his entire life to the benefit of society through his path-breaking work in various fields, including agriculture and cooperatives.
Pravara Rural Education Society was established in 1964 at Loni in Ahmednagar district, with the aim to provide world class education to the rural masses and empower the girl child. The Society is currently serving with the core mission of educational, social, economical, cultural, physical and psychological development of students.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাঃ বালাসাহেব ভিখলে পাতিলগী মশানা ইজবা মশাগী ৱারী ফোঙলগনি অমসুং মহাকপু ইকায় খুম্নবা ওইনা প্রবারা রুরেল এজুকেসন সোসাইতীসু মিং ওল্লগনি
12 OCT 2020 7:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওক্তোবর ১৩গী অয়ুক্কী পুং ১১দা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা দাঃ বালাসাহেব ভিখলে পাতিলগী মশানা ইজবা মশাগী ৱারী ফোঙলগনি অমসুং মহাকপু ইকায় খুম্নবা ওইনা প্রবারা রুরেল এজুকেসন সোসাইতী অসিবু ‘লোকনেতে দাঃ বালাসাহেব ভিখলে পাতিল প্রবারা রুরেল এজুকেসন সোসাইতী’ হায়না মিং ওল্লগনি।
দাঃ বালাসাহেব ভিখলে পাতিলনা লোক সভাগী মেম্বর ওইনা কয়ারক সেবা তৌরমখি। লেম্লবা থবক অমগীদমক্তা মীওই অমগী পুন্সি কত্থোকপা হায়বা ‘দেহ ভেচ্বা কারানি’ হায়না মিংথোনবা মহাক্কী মশানা ইজবা মশাগী ৱারী অসিগী মমিং অসি য়াম্না চুননা থোনবা মমিংনি মরমদি মহাক্না মহাক্কী মপুন্সি অসি লৌউ-শিংউবা অমসুং কো-ওপরেতিবকী হীরমশিং য়াওনা তোঙান তোঙানবা লমশিংদা মশক থোকপা থবক কয়া পাঙথোকখিবগী খুত্থাংদা খুন্নাইগী অফবা অমসুং নুংঙাইবা ওইনবা কত্থোকখ্রবনি।
প্রবারা রুরেল এজুকেসন সোসাইতী অসি ইং ১৯৬৪দা অহমদনগর জিলাগী লোনিদা খুঙ্গংগী মীওইশিংদা মালেমগী থাক্তা লৈবা মহৈ-মশিং তম্বীনবা অমসুং নুপীমচাশিংবু মপাঙ্গল হাপ্পগী পান্দমগা লোয়ননা লিংখৎখিবনি। সোসাইতী অসিনা হৌজিক হৌজিক মহৈ-মশিং তম্বগী, খুন্নাইগী, শেন্মিৎলোনগী, নাৎকী, মহৈরোয়শিংগী হকচাংগী অমসুং ৱাখলগী ফিভম ফগৎহনবগী মরু ওইবা হীরমশিংগী মতাংদা থবক তৌরি।