Prime Minister's Office
PM greets on Kharchi Puja
14 JUL 2024 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished everyone, particularly the people of Tripura, on the occasion of Kharchi Puja.
The Prime Minister posted on X :
"Wishing everyone, particularly the people of Tripura, on the occasion of Kharchi Puja! May the divine blessings of Chaturdash Devata always remain upon us, bringing joy and good health to all. May it also enrich everyone’s lives with prosperity and harmony."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খারচি পুজা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
14 JUL 2024 9:18AM by PIB Imphal
খারচি পুজা থৌরম লাকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম, মরুওইনা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“খারচি পুজা থৌরম লাকপদা মীয়াম, মরুওইনা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। চাতুরদাস দেবতানা মতম পুম্নমক্তা ঐখোয়দা থৌজাল পীনবীদুনা মীওই খুদিংমক হরাওবা অমসুং হকচাং ফবা পুরকপা ওইরসনু। কুহ্মৈ অসিনা মীওই খুদিংমক্কী পুন্সিদা নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং নুংশিন্না হিংমিন্নবা পুরকপা ওইরসনু”।