Prime Minister's Office
PM writes a LinkedIn post on upcoming GPAI Summit
08 DEC 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has posted a LinkedIn post on upcoming Global Partnership on Artificial Intelligence Summit.
The post is accessible at
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
The Prime Minister posted on X :
"We live in interesting times and making it even more interesting is AI, which has a positive impact on
tech 🖥️,
innovation 🧪,
healthcare 🩺,
education 📖,
agriculture 🌾
and more.
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
Wrote a @LinkedIn Post on the very exciting GPAI Summit that begins on the 12th. Do take part!"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଗାମୀ ଜିପିଏଆଇ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀ ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲିଙ୍କଡଇନ୍ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି
08 DEC 2023 9:14AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଗାମୀ ଆର୍ଟିଫିସିଆଲ ଇଣ୍ଟେଲିଜେନ୍ସ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ବିଶ୍ୱ ଭାଗିଦାରୀ ଉପରେ ଏକ ଲିଙ୍କଡଇନ୍ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି ।
ଏହି ପୋଷ୍ଟ ନିମ୍ନରେ ଉପଲବ୍ଧ ଅଛି :
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି -
"ଆମେ ଆକର୍ଷଣୀୟ ସମୟରେ ରହୁଛୁ ଏବଂ ଏହାକୁ ଆହୁରି ଆକର୍ଷଣୀୟ କରିବ ଏଆଇ, ଯାହା ପ୍ରଯୁକ୍ତି, ଉଦ୍ଭାବନ, ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟସେବା, ଶିକ୍ଷା ଏବଂ କୃଷି ଏବଂ ଆହୁରି ଅନେକ ଜିନିଷ ଉପରେ ସକାରାତ୍ମକ ପ୍ରଭାବ ପକାଇଥାଏ ।
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ୧୨ ତାରିଖରୁ ଆରମ୍ଭ ହେଉଥିବା ଅତ୍ୟନ୍ତ ରୋମାଞ୍ଚକର ଜିପିଏଆଇ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀ ଉପରେ ଏକ ଲିଙ୍କ୍‌ଡଇନ୍ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି । ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରନ୍ତୁ !"