প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লাক্কদৌরিবা GPAI সমিৎগী মতাঙদা লিঙ্কদইন্তা পোস্ত অমা ইখ্রে
08 DEC 2023 9:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাক্কদৌরিবা গ্লোবেল পার্ত্নরসিপ ওন অর্তিফিসিএল ইন্তলিজেন্স সমিৎগী মতাঙদা লিঙ্কদইন্দা পোস্ত অমা থাগৎখ্রে‍।
পোস্ত অসি মখাগী লিঙ্ক অসিদা চঙদুনা য়েংবা য়াগনি‍।
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“ঐখোয়না নুংঙাইরবা মতম অমদা হিংলি অমদি মসিবু হেন্না নুংঙাইহল্লিবদি এ.আই.নি, মসিনা পোজিতিব ইম্পেক্ত পীরিবশিংদি
তেক
🖥️,
ইনোভেসন 🧪,
হেল্থকেয়র 🩺,
মহৈ মশিং
📖,
লৌউ শিংউ
🌾
অমদি অতৈ কয়া‍।
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
তাং ১২দগী হৌগদৌরিবা য়াম্না নুংঙাইগদবা GPAI সমিৎকী মতাঙদা @LinkedIn পোস্ত অমা ইখ্রে‍। মসিদা শরুক য়াবিয়ু!”

Prime Minister's Office
PM writes a LinkedIn post on upcoming GPAI Summit
08 DEC 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has posted a LinkedIn post on upcoming Global Partnership on Artificial Intelligence Summit.
The post is accessible at
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
The Prime Minister posted on X :
"We live in interesting times and making it even more interesting is AI, which has a positive impact on
tech 🖥️,
innovation 🧪,
healthcare 🩺,
education 📖,
agriculture 🌾
and more.
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
Wrote a @LinkedIn Post on the very exciting GPAI Summit that begins on the 12th. Do take part!"