প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আগন্তুক জিপিএআই সন্মিলনৰ সন্দৰ্ভত লিংকডইন পোষ্ট প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 DEC 2023 9:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আগন্তুক গ্ল’বেল পাৰ্টনাৰশ্বিপ অন আৰ্টিফিচিয়েল ইনটেলিজেন্স ছামিটৰ সন্দৰ্ভত এক লিংকডইন পোষ্ট কৰে৷
এই পোষ্টটো চাবলৈ
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
ক্লিক কৰক৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰৰ পোষ্টত কয়ঃ
"আমি এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সময়ত বাস কৰিছো আৰু ইয়াক অধিক পৰিমাণে আকৰ্ষণীয় কৰি তোলাটোৱেই হৈছে কৃত্ৰিম বুদ্ধিমত্তা, যাৰ ইতিবাচক প্ৰভাৱ
প্ৰযুক্তি 🖥,
উদ্ভাৱন 🧪,
স্বাস্থ্য 🩺,
শিক্ষা 📖,
কৃষি 🌾
অন্যান্য ক্ষেত্ৰত পৰিছে৷
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
১২ তাৰিখৰ পৰা আৰম্ভ হ’বলগীয়া গ্ল’বেল পাৰ্টনাৰশ্বিপ অন আৰ্টিফিচিয়েল ইনটেলিজেন্স ছামিটৰ সন্দৰ্ভত এটা @LinkedIn পোষ্ট এটা লিখিলো৷ আপোনালোকেও অংশগ্ৰহণ কৰক!"

Prime Minister's Office
PM writes a LinkedIn post on upcoming GPAI Summit
08 DEC 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has posted a LinkedIn post on upcoming Global Partnership on Artificial Intelligence Summit.
The post is accessible at
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
The Prime Minister posted on X :
"We live in interesting times and making it even more interesting is AI, which has a positive impact on
tech 🖥️,
innovation 🧪,
healthcare 🩺,
education 📖,
agriculture 🌾
and more.
https://www.linkedin.com/pulse/celebrating-ai-indian-talent-narendra-modi-erl5f
Wrote a @LinkedIn Post on the very exciting GPAI Summit that begins on the 12th. Do take part!"