Prime Minister's Office
PM congratulates Andry Rajoelina on his re-election as the President of Madagascar
02 DEC 2023 7:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi today congratulated Andry Rajoelina on his re-election as the President of Madagascar.
Shri Narendra Modi posted on X :
"Hearty congratulations @SE_Rajoelina on your re-election as the President of Madagascar. Look forward to working closely with you to further strengthen India-Madagascar partnership and Vision SAGAR."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মাদাগাস্কাৰৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে এণ্ড্ৰি ৰাজোলিনাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 DEC 2023 7:29PM by PIB Guwahati
মাদাগাস্কাৰৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে এণ্ড্ৰি ৰাজোলিনাক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এক্সত এইদৰে পোষ্ট কৰিছেঃ
"@SE_Rajoelina মাদাগাস্কাৰৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে আপোনাক আন্তৰিক অভিনন্দন। ভাৰত-মাদাগাস্কাৰৰ মাজৰ অংশীদাৰিত্ব আৰু ভিজন সাগৰক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আশাবাদী।"