প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এন্দ্রী রাজোএলিনাদা মহাক্না মদাগাস্করগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
02 DEC 2023 7:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এন্দ্রী রাজোএলিনাদা মহাক্না মদাগাস্করগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পোস্ত তৌখি:
"@SE_Rajoelinaনা মদাগাস্করগী রাস্ত্রপতি অমুক হন্না ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ভারত-মদাগাস্কর পার্তনরসিপ অমসুং বিজিন সাগর হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা খৌরাংনা ঙাইরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Andry Rajoelina on his re-election as the President of Madagascar
02 DEC 2023 7:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi today congratulated Andry Rajoelina on his re-election as the President of Madagascar.
Shri Narendra Modi posted on X :
"Hearty congratulations @SE_Rajoelina on your re-election as the President of Madagascar. Look forward to working closely with you to further strengthen India-Madagascar partnership and Vision SAGAR."