Prime Minister's Office
PM invites people to take part in Sabka Vikas Maha Quiz on PM Garib Kalyan Anna Yojana
14 APR 2022 9:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in Sabka Vikas Maha Quiz on PM Garib Kalyan Anna Yojana. PM Modi has said that this is an interesting quiz which will cover a series of good governance initiatives.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister tweeted;
"This is an interesting quiz which will cover a series of good governance initiatives.
Do take part in the #SabkaVikasMahaQuiz and strengthen our collective quest towards inclusive development."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପିଏମ ଗରିବ କଲ୍ୟାଣ ଅନ୍ନ ଯୋଜନା ଉପରେ ଆଧାରିତ ସବକା ବିକାଶ ମହା କ୍ୱିଜରେ ଭାଗ ନେବା ପାଇଁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ
14 APR 2022 9:07PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପିଏମ ଗରିବ କଲ୍ୟାଣ ଅନ୍ନ ଯୋଜନା ଉପରେ ଆଧାରିତ ସବକା ବିକାଶ ମହା କ୍ୱିଜରେ ଭାଗ ନେବା ପାଇଁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏହି ଆକର୍ଷଣୀୟ କ୍ୱିଜରେ ସୁଶାସନ ଉପକ୍ରମଗୁଡିକର ଏକ ଶୃଙ୍ଖଳା ସାମିଲ ରହିଛି ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ମାଇଁଗଭଇଣ୍ଡିଆର ଏକ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହା ଏକ ଆକର୍ଷଣୀୟ କ୍ୱିଜ ଯେଉଁଥିରେ ସୁଶାସନ ଉପକ୍ରମଗୁଡିକର ଏକ ଶୃଙ୍ଖଳା ସାମିଲ ରହିଛି ।
#ସବକାବିକାଶମହାକ୍ୱିଜରେ ଭାଗ ନିଅନ୍ତୁ ଓ ସମାବେଶୀ ବିକାଶ ପାଇଁ ଆମ ମିଳିତ ପ୍ରୟାସକୁ ମଜବୁତ କରନ୍ତୁ ।”