প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা পি.এম. গরীব কলয়ান অন্না য়োজনাগী সবকা বিকাস মহাক্বিজতা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
14 APR 2022 9:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা পি.এম. গরীব কলয়ান অন্না য়োজনাগী সবকা বিকাস মহাক্বিজতা শরুক য়ানবা হায়খ্রে। মসিদি অফবা লৈঙাক্কী খোঙথাং কয়া মনুং চনগদবা য়াম্না নুংঙাইবা ক্বিজ অমনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা মাইগোবইন্দিয়াগী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মসিদি অফবা লৈঙাক্কী খোঙথাং কয়া মনুং চনগদবা য়াম্না নুংঙাইবা ক্বিজ অমনি।
#SabkaVikasMahaQuizতা শরুক য়াবীয়ু অমসুং পুম্নমক মনুং চন্দুনা চাউখৎপা পুরক্নবা ঐখোয়না হোৎনরিবা খোঙথাংগী মপাঙ্গল কনখৎহনসি”।

Prime Minister's Office
PM invites people to take part in Sabka Vikas Maha Quiz on PM Garib Kalyan Anna Yojana
14 APR 2022 9:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in Sabka Vikas Maha Quiz on PM Garib Kalyan Anna Yojana. PM Modi has said that this is an interesting quiz which will cover a series of good governance initiatives.
In response to a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister tweeted;
"This is an interesting quiz which will cover a series of good governance initiatives.
Do take part in the #SabkaVikasMahaQuiz and strengthen our collective quest towards inclusive development."