Prime Minister's Office
India is the fastest country to administer 100 million doses of Covid-19 vaccine
10 APR 2021 9:02PM by PIB Delhi
India is the fastest country in the world to administer 100 million doses of Covid-19 vaccine. India achieved the feat in 85 days whereas USA took 89 days and China reached the milestone in 102 days.
The Prime Minister Office tweeted
“Strengthening the efforts to ensure a healthy and COVID-19 free India” along with the details.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କୋଭିଡ-19 ଟିକାର 100 ମିଲିୟନ ଡୋଜ ଦେବାରେ ଭାରତ ଦ୍ରୁତତମ ଦେଶ
10 APR 2021 9:02PM by PIB Bhubaneswar
କୋଭିଡ-19 ଟିକାର 100 ମିଲିୟନ ଡୋଜ ଦେବାରେ ଭାରତ ହେଉଛି ବିଶ୍ୱର ଦ୍ରୁତତମ ଦେଶ । ଭାରତ 85 ଦିନରେ ଏହି ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା ହାସଲ କରିଥିବା ବେଳେ ଆମେରିକା ଏବଂ ଚୀନ ଯଥାକ୍ରମେ 89 ଓ 102 ଦିନରେ ଏହି ସଫଳତାର ମାଇଲଖୁଣ୍ଟରେ ପହଞ୍ଚିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଟ୍ଵିଟ୍ କରିଛନ୍ତି-
ସବିଶେଷ ତଥ୍ୟ ସହିତ “ଏକ ସୁସ୍ଥ ଏବଂ କୋଭିଡ-19 ମୁକ୍ତ ଭାରତ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବାର ପ୍ରୟାସକୁ ମଜବୁତ କରିବା” ।