প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন দোজ মিল্লিয়ন ১০০ খ্বায়দগী থুনা কাপ্পা লৈবাক ওইরি
10 APR 2021 9:02PM by PIB Imphal
ভারতনা মালেম অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন দোজ মিল্লিয়ন ১০০ খ্বায়দগী থুনা কাপ্পা লৈবাক ওইরি। ভারতনা মায় পাকপা অসি নুমিৎ ৮৫নিদা য়ৌবা ঙম্লি অমদি য়ু.এস.এ.না নুমিৎ ৮৯দা অমসুং চাইনানা নুমিৎ ১০২দা য়ৌবা ঙম্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরি মদুদি
“হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং কোবিদ-১৯ লৈতবা ভারত অমা ওইনবা হোৎনরিবা অসিদা শক্তি পীরি” মরীক চুম্বাশিংগা লোয়ননা।

Prime Minister's Office
India is the fastest country to administer 100 million doses of Covid-19 vaccine
10 APR 2021 9:02PM by PIB Delhi
India is the fastest country in the world to administer 100 million doses of Covid-19 vaccine. India achieved the feat in 85 days whereas USA took 89 days and China reached the milestone in 102 days.
The Prime Minister Office tweeted
“Strengthening the efforts to ensure a healthy and COVID-19 free India” along with the details.