প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীবু স্লোভাক রিপব্লিক্কী খ্বাইদগী ৱাংবা জাতিগী থাক্তা ইকাইখুম্নদুনা পীবা "ওরদর ওব দি ৱাইত দবল ক্রোস, ১বা ক্লাস" পীদুনা ইকাইখুম্নখ্রে
15 JUN 2026 11:35PM by PIB Imphal
অখন্নবা থৌরম অমদা, স্লোভাক রিপব্লিক্কী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. মিস্তর পিতর পেল্লেগ্রিনিনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মফমদা স্লোভাকিয়াগী খ্বাইদগী ৱাংবা জাতিগী থাক্তা ইকাইখুম্নদুনা পীবা "ওরদর ওব দি ৱাইত দবল ক্রোস, ফর্স্ত ক্লাস" পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অখন্নবা ইকাইখুম্নবা অসিগীদমক স্লোভাকিয়াগী রাস্ত্রপতি, সরকার অমসুং মীয়ামদা থাগৎপা ফোংদোকখি। এৱার্দ অসি লৌরদুনা মহাক্না হায়খি মদুদি মসিগী ইকায় খুম্নবা অসি ভারতকী মীওই বিল্লিয়ন ১.৪ অমসুং ভারত অমসুং স্লোবেকিয়াগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরুপ মপাং ওইবগী মরীদা ইকায় খুম্নবা অমনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with the highest national honour of the Slovak Republic - ''Order of the White Double Cross, 1st Class''
15 JUN 2026 11:35PM by PIB Delhi
​In a special ceremony, the President of the Slovak Republic, H.E. Mr. Peter Pellegrini, conferred upon Prime Minister Shri Narendra Modi, Slovakia’s highest State honour, "The Order of the White Double Cross, First Class”.
​Prime Minister expressed his heartfelt gratitude to the President, the Government, and the people of Slovakia for the distinguished honour. Accepting the award, he noted that the honour was a tribute to the 1.4 billion people of India, and to the enduring bonds of friendship between India and Slovakia.
Terming the award as a testament to the warmth, trust, and affection that unite the people of India and Slovakia, Prime Minister hoped that the honour would inspire future generations in both countries to continue nurturing their special friendship.