ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିକିମର ଗାଙ୍ଗଟକଠାରେ ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କ ସହ ଏକ ଉତ୍ସାହୀ ଫୁଟବଲ ଅଧିବେଶନରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 APR 2026 9:46AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସିକିମର ଗାଙ୍ଗଟକ ଠାରେ ଏକ ଆନନ୍ଦଦାୟକ ସକାଳ ସମୟରେ ଯୁବକମାନଙ୍କ ସହିତ ଏକ ରୋମାଞ୍ଚକର ଫୁଟବଲ ଖେଳରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ ’ ଉପରେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
"ଏକ ସୁନ୍ଦର ଗ୍ୟାଙ୍ଗଟକ୍ ସକାଳେ ସିକିମରେ ମୋର ଯୁବ ବନ୍ଧୁମାନଙ୍କ ସହ କିଛି ଫୁଟବଲ ଖେଳିବା ଭଳି ଆଉ କିଛି ନାହିଁ!"
"ସ୍ପଷ୍ଟତଃ, ଏହି ଯୁବକମାନଙ୍କ ସହିତ ଏକ ଉତ୍ସାହଜନକ ଫୁଟବଲ ଅଧିବେଶନ!"
"ଗାଙ୍ଗଟକରେ ଏକ ଫୁଟବଲ ସକାଳ! ଆମେ ଶିଖିଛୁ, ଖେଳିଛୁ, ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିଛୁ ଏବଂ ସର୍ବୋପରି, ଆମେ ଖେଳକୁ ଉପଭୋଗ କରିଛୁ ।’’

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in an energetic football session with youngsters in Gangtok, Sikkim
28 APR 2026 9:46AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today participated in a vibrant football session with youngsters during a pleasant morning in Gangtok, Sikkim.
​The Prime Minister wrote on X:
"Nothing like playing some football with my young friends in Sikkim on a lovely Gangtok morning!"
"Clearly, an energising football session with these youngsters!"
" A football morning in Gangtok! We learnt, we played, we celebrated and above everything else, we enjoyed the game…."