প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিক্কিমগী গেঙতোক্ত নহারোলশিংগা লোয়ননা নুংঙাইরবা ফুতবোল সেসন অমা শরুক য়াখ্রে
28 APR 2026 9:46AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিক্কিমগী গেঙতোক্ত নিংথিরবা অয়ুক অমদা নহারোলশিংগা লোয়ননা নুংঙাইরবা ফুতবোল সেসন অমা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“সিক্কিমদা ফজরবা অয়ুক অমদা ঐগী নহা ওইরিবা মরুপশিংগা লোয়ননা ফুতবোল শান্নবা অসি অখন্নবনি”!
“তশেংনা, নহারোলশিং অসিগা লোয়ননা নুংঙাইরবা ফুতবোল সেসন অমা ওইখি”!
“গেঙতোক্ত অয়ুক্ত ফুতবোল শানখি! ঐখোয় তমখি, ঐখোয় শানখি, ঐখোয় হরাওখি অমসুং পুম্নমক অসিগী মথক্ত, ঐখোয় গেম অসি নুংঙাইখি…”।

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in an energetic football session with youngsters in Gangtok, Sikkim
28 APR 2026 9:46AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today participated in a vibrant football session with youngsters during a pleasant morning in Gangtok, Sikkim.
​The Prime Minister wrote on X:
"Nothing like playing some football with my young friends in Sikkim on a lovely Gangtok morning!"
"Clearly, an energising football session with these youngsters!"
" A football morning in Gangtok! We learnt, we played, we celebrated and above everything else, we enjoyed the game…."