প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী TV9 সম্মিৎ 2026তা থমখিবা ৱারোলগী শম্লপ্পা পাউদম শেয়র তৌখ্রে
24 MAR 2026 9:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীদা পাংথোকখিবা TV9 সম্মিৎ 2026তা মহাক্না থমখিবা ৱারোলগী শম্লপ্পা পাউদম শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা তোঙানবা পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ভারতনা মশাদা থাজবগা লোয়ননা তৌবগী ঙম্বগী মতিক্কা লোয়ননা মাঙলোমদা চঙশিল্লি”।
“মালেমদা তংদু লৈতাদবা মতমদা ভারতনা চাউখৎ থৌরাংদা লেপ্পা লৈতনা মিৎয়েং চঙলি। মসিগী খুদম অমখক্তা নত্তনা ময়াম অমা লৈ…”
“ময়েক শেংবা অসি নীংথিনা উরে…”
“ভারতনা শিংনবা খুদিংবু মায় পাকপগী খুদোংচাবদা ওন্থোক্লি।“

Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from his address at TV9 Summit 2026
24 MAR 2026 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from his address at TV9 Summit 2026 in New Delhi.
In a separate posts, the Prime Minister said;
“India continues to move forward with confidence and capability!”
“Even amid the global turmoil, India has consistently prioritized development. There is not just one, but many examples of this….”
“The difference is clear…”
“India has turned every challenge into an opportunity for success.”