প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ টিভি৯ সন্মিলন ২০২৬ত তেওঁৰ ভাষণৰ মূল বিষয়সমূহৰ আলোকপাত
24 MAR 2026 9:13AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নতুন দিল্লীত অনুষ্ঠিত টিভি৯ সন্মিলন ২০২৬ত তেওঁৰ ভাষণৰ মুখ্য বিষয়সমূহ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এটা পৃথক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘ভাৰতে আত্মবিশ্বাস আৰু সামৰ্থ্যৰ সৈতে আগবাঢ়ি গৈ আছে!’
‘আনকি বিশ্বৰ অস্থিৰতাৰ মাজতে ভাৰতে নিৰন্তৰভাৱে উন্নয়নক অগ্ৰাধিকাৰ দিছে। কেৱল এটা নহয়, ইয়াৰ বহুতো উদাহৰণ আছে।’
‘এই পাৰ্থক্য স্পষ্ট।’
‘ভাৰতে প্ৰতিটো প্ৰত্যাহ্বানক সফলতাৰ সুযোগলৈ ৰূপান্তৰিত কৰিছে।’

Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from his address at TV9 Summit 2026
24 MAR 2026 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from his address at TV9 Summit 2026 in New Delhi.
In a separate posts, the Prime Minister said;
“India continues to move forward with confidence and capability!”
“Even amid the global turmoil, India has consistently prioritized development. There is not just one, but many examples of this….”
“The difference is clear…”
“India has turned every challenge into an opportunity for success.”