প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষা মতম মনুংদা মরুপ-মপাংশিং অমসুং মমা-মপাশিংগী মরক্ত খল চানা লৈনবা ফিবম অমা শেমগৎনবা তকশিনবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
14 JAN 2026 1:53PM by PIB Imphal
লাক্লিবা পরিক্ষা মতম মনুংদা মরুপ-মপাংশিং অমসুং মমা-মপাশিংগী মরক্ত খল চানা লৈনবা ফিবম অমা শেমগৎনবা তকশিনবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী জয়ান্ত চৌধুরিগী এক্সতা পোষ্ট অমগী পাউখুম পীরদুনা, পি.এম.ও ইন্দিয়া হেন্দলনা হায়খি;
“লাইরিক তম্বদা তকশিনবগী মথক্ত খাংবা কনবা ওইনা ঐখোয় হরাওবা ফোঙদোক্লসি!
লমজিংবা ওইনা, মার্কশিং অমসুং পরিক্ষাশিংগী মখোয় মশাগী মফম অমা লৈজরি, পন্থুংশিংদি নত্তে। মরুপ-মপাংশিং অমসুং মমা-মপাশিংগী মরক্ত খল চানা লৈনবা ফিবম অমা শেমগৎনবা তকশিল্লদুনা কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী @jayantrld না আর্তিকল অসি ইখিবনি।
হন্দক্কী পরিক্ষা মতম অসিদা শোইদনা পাগদবনি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article urging the creation of an atmosphere of balance among peers and parents during this exam season
14 JAN 2026 1:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article urging the creation of an atmosphere of balance among peers and parents during this exam season.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Jayant Chaudhury, the PMO India handle said:
“Let us celebrate patience over pressure in education!
Marks and assessments have their place, as guidance, not destinations. Union Minister of State Shri @jayantrld writes this piece urging the creation of an atmosphere of balance among peers and parents.
A must-read in this exam season!”