প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা লৈবাক অসিগী মফমদা সেন্তিনরী কমনৱেল্থ গেমস 2030 দা থৌবু ওইনবগী বিদ তৌনবদা মায় পাক্লকপা অসিগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 NOV 2025 7:58PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রীনা মসিগী মায় পাক্লকপা অসিনা মালেমগী শান্ন-খোৎনবগী মেপতা ভারতকী মফম অসি চেৎশিহল্লগদবা ভারতকী পুন্না শকমিন্নবা ৱাশক অমসুং ৱাখল-লিংজেলবু উহল্লি হায়না ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা X কী পোস্তা তা ইরকখিবদা ;
“সেন্তিনরী কমনৱেল্থ গেমস 2030 দা থৌবু ওইনবগী বিদ তৌনবদা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! ভারতকী মীয়াম অমসুং শান্ন-খোৎনবগী ইকোসিস্তেমগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। বাসুধৈব কুতুম্বকমগী ৱাখল্লোনগা লোয়ননা ঐখোয় মসিগী পুৱারী ওইরবা মশান্না য়াম্না পুক্নিং নুংঙাইনা পাংথোক্নবা খৌরাংনা ঙাইজরি। ঐখোয়না মালেম অসিবু তরাম্না ওক্নবা ঙাইজরি!
https://www.commonwealthsport.com/news/4408937/commonwealth-sport-confirms-amdavad-india-as-host-of-the-2030-centenary-games

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Nation as India Wins Centenary Commonwealth Games 2030 Bid
26 NOV 2025 7:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed delight at India winning the bid to host the Centenary Commonwealth Games in 2030.
The Prime Minister emphasized that this achievement reflects India’s collective commitment and spirit of sportsmanship which has placed India firmly on the global sporting map.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Delighted that India has won the bid to host the Centenary Commonwealth Games 2030!
Congratulations to the people of India and the sporting ecosystem. It is our collective commitment and spirit of sportsmanship that has placed India firmly on the global sporting map.
With the ethos of Vasudhaiva Kutumbakam, we are eager to be celebrating these historic games with great enthusiasm.
We look forward to welcoming the world!
https://www.commonwealthsport.com/news/4408937/commonwealth-sport-confirms-amdavad-india-as-host-of-the-2030-centenary-games