প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মহৌশাদগী শীজিন্নরক্লবা হিদাকশিংনা পুম্নমক্কী হকশেলগী অমসুং তুং কোইনা চৎপা য়াবা চাউখৎপা অমগী য়ুম্বী ওইহন্নবা হনবা লৈতনা হোৎনরিবশিংগী মতাংদা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে
24 NOV 2025 2:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মদীনা ঙসি ভারতকী মহৌশাদগী শীজিন্নরক্লবা হিদাকশিংনা পুম্নমক্কী হকশেলগী অমসুং তুং কোইনা চৎপা য়াবা চাউখৎপা অমগী য়ুম্বী ওইহন্নবা হনবা লৈতনা হোৎনরিবশিংগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী প্রতাপরাও জাদবনা ইবা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে।
পি.এম.ও. ইন্দিয়া হেন্দলনা X তা থাগৎখিঃ
"শোইদনা পাবীগদবা আর্তিকল অসিদা কেন্দ্রগী MOS শ্রী @mpprataprao না ভারতকী নাৎকী হিদাক লাংথকশিংগীদমক চাউথোকপদা নত্তনা মসিবু তুংদা হেন্না শীজিন্নহৌনবগীদমক ভারতনা পায়খৎলিবা থৌরাংশিং শন্দোক্না তাক্লি।
ভারতনা হকশেল হায়বসি মাঙহল্লোইদবনি, কনগদবনি; চাউখৎপা হায়বসি তুং কোইনা চতকদবনি, হেন্না শীজিন্নরোইদবনি; অমসুং সাইন্স হায়বসিনা সেবা তৌগদবনি, খাইদোক্নহল্লোইদবনি হায়বা পাউজেল অসি পল্লি।

Prime Minister's Office
PM shares an article emphasising India’s unwavering commitment to advancing traditional medicine as a pillar of holistic health and sustainable progress
24 NOV 2025 2:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Prataprao Jadhav underscoring India’s unwavering commitment to advancing traditional medicine as a pillar of holistic health and sustainable progress.
The PMO India handle on X posted:
“In this must-read article, Union MoS Shri @mpprataprao explains India’s initiatives that are designed not only to celebrate traditional medicine’s heritage but also to propel it into the future.
He highlights India’s profound message that health must heal, not harm; progress must sustain, not consume; and science must serve, not separate.”