প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ হুণ্ডাই মটৰ গ্ৰুপৰ শ্ৰীযুত ইউইছুন চুঙৰ
24 OCT 2024 8:53PM by PIB Guwahati
হুণ্ডাই মটৰ গ্ৰুপৰ কাৰ্যবাহী অধ্যক্ষ শ্ৰীযুত ইউইছুন চুঙে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে। এই সন্দৰ্ভত শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে মহাৰাষ্ট্ৰ ভাৰতৰ অৰ্থনৈতিক শক্তি আৰু হুণ্ডাই গ্ৰুপৰ দৰে বৃহৎ বিনিয়োগে ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণক যথেষ্ট উপকৃত কৰিব।
হুণ্ডাই ইণ্ডিয়াৰ এক্স হেণ্ডেলৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখে-
“কেইদিনমান আগতে শ্ৰীযুত ইউইছুন চুঙক লগ পাই সুখী হ’লো। ভাৰত সঁচাকৈয়ে বিনিয়োগৰ বাবে আদৰ্শ স্থান।পুনেৰ উদ্যোগটোৰ প্ৰতি হুণ্ডাইৰ উৎসাহ দেখিও মই আনন্দিত হৈছো। মহাৰাষ্ট্ৰ ভাৰতৰ অৰ্থনৈতিক শক্তি কেন্দ্ৰ আৰু এনেধৰণৰ বৃহৎ বিনিয়োগে ৰাজ্যৰ জনসাধাৰণক যথেষ্ট উপকৃত কৰিব।”

Prime Minister's Office
Mr. Euisun Chung of Hyundai Motor Group meets Prime Minister
24 OCT 2024 8:53PM by PIB Delhi
The Hyundai Motor Group Executive Chair, Mr. Euisun Chung met the Prime Minister Shri Narendra Modi today. Shri Modi remarked that Maharashtra is India's economic powerhouse and big investments such as Hyundai Group will greatly benefit the people of the state.
Responding to a post by Hyundai India handle on X, he wrote:
“Happy to have met Mr. Euisun Chung a few days ago. India is indeed the ideal place to invest in. I am also glad to see Hyundai's enthusiasm towards the plant in Pune. Maharashtra is India's economic powerhouse and big investments like this will greatly benefit the people of the state.”