প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হুন্দাই মোতোর গ্রুপকী উইসুন চুঙনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
24 OCT 2024 8:53PM by PIB Imphal
ঙসি হুন্দাই মোতর গ্রুপকী ইজিক্যুতিপ চিয়ার, উইসুন চুঙনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহারাস্ত্রা অসি ভারতকী শেন্মিৎলোনগী পৱারহাওসনি অমসুং হুন্দাই গ্রুপনা য়াম্নবা শেনফমশিং থাদবা অসিনা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা য়াম্না চাউনা কান্নবা পীগনি।
হুন্দাই ইন্দিয়া হেন্দলগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুমিৎ খরনিগী মমাঙদা উইসুন চুঙ উনবদা হরাওই। ভারত অসি তশেংনা শেন থাদনবা চপ চারবা মফম অমনি। পুনেদা প্লান্ত লিংখৎপদা হুন্দাইনা থৱায় য়াওবা উবদা ঐশু হরাওই। মহারাস্ত্রা অসি ভারতকী শেন্মিৎলোনগী পৱারহাওসনি অমসুং হুন্দাই গ্রুপনা য়াম্নবা শেনফমশিং থাদবা অসিনা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা য়াম্না চাউনা কান্নবা পীগনি”।

Prime Minister's Office
Mr. Euisun Chung of Hyundai Motor Group meets Prime Minister
24 OCT 2024 8:53PM by PIB Delhi
The Hyundai Motor Group Executive Chair, Mr. Euisun Chung met the Prime Minister Shri Narendra Modi today. Shri Modi remarked that Maharashtra is India's economic powerhouse and big investments such as Hyundai Group will greatly benefit the people of the state.
Responding to a post by Hyundai India handle on X, he wrote:
“Happy to have met Mr. Euisun Chung a few days ago. India is indeed the ideal place to invest in. I am also glad to see Hyundai's enthusiasm towards the plant in Pune. Maharashtra is India's economic powerhouse and big investments like this will greatly benefit the people of the state.”