ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ସଂଗୀତଜ୍ଞ ଡକ୍ଟର ଭାରତ ବଲଭାଲୀ ଏବଂ ସାମ୍ବାଦିକ ଅଭିଜିତ୍ ପାୱାର
14 OCT 2024 10:50PM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ପ୍ରସିଦ୍ଧ ଗାୟକ ଏବଂ ସଂଗୀତକାର ଡକ୍ଟର ଭାରତ ବଲଭାଲି ଏବଂ ସାମ୍ବାଦିକ ଶ୍ରୀ ଅଭିଜିତ ପାୱାର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି।
ଡକ୍ଟର ଭାରତ ବଲଭାଲିଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି :
"ଆପଣଙ୍କୁ ଏବଂ ଶ୍ରୀ ଅଭିଜିତ ପାୱାରଙ୍କୁ ଭେଟି ଖୁସି ହେଲି । ସଂସ୍କୃତି ଏବଂ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକତା ପ୍ରତି ଆପଣଙ୍କର ଆଗ୍ରହ ସହିତ ଆପଣଙ୍କ ପୁସ୍ତକ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା। ଆପଣଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା।"

Prime Minister's Office
Musician Dr. Bharat Balvalli and Journalist Abhijit Pawar meet Prime Minister
14 OCT 2024 10:50PM by PIB Delhi
Accomplished singer and music composer Dr. Bharat Balvalli and Journalist Shri Abhijit Pawar from Sakal media met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
Responding to a post by Dr Bharat Balvalli, Shri Modi wrote:
“Happy to have met you, @Swaradhish along with @abhijitpawarapg. Compliments on your book, in line with your passion for culture and spirituality. My best wishes for your future endeavours.”