Prime Minister's Office
Musician Dr. Bharat Balvalli and Journalist Abhijit Pawar meet Prime Minister
14 OCT 2024 10:50PM by PIB Delhi
Accomplished singer and music composer Dr. Bharat Balvalli and Journalist Shri Abhijit Pawar from Sakal media met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
Responding to a post by Dr Bharat Balvalli, Shri Modi wrote:
“Happy to have met you, @Swaradhish along with @abhijitpawarapg. Compliments on your book, in line with your passion for culture and spirituality. My best wishes for your future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শৈশকপা দোক্তর ভারত বালবাল্লি অমসুং পাউমী অভিজিত পৱারনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
14 OCT 2024 10:50PM by PIB Imphal
ঙসি শক্নাইরবা শৈশকপা অমসুং শৈবানবা দোক্তর ভারত বালবাল্লি অমসুং সাকাল মেদিয়াগী পাউমী অভিজিত পৱারনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
দোক্তর ভারত বালবাল্লিগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“@abhijitpawarapg গা লোয়ননা অদোম @Swaradhish উনবদা ঐ হরাওই। নাত অমসুং অধ্যাতিক্তা অদোমগী পামজবা অদু মমি তাবা অদোমগী লাইরিক্কীদমক অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। অদোমগী তুংগী থবক-থৌরমশিং মাইপাক্নবা ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।