ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ସୁଜନ ଆର ଚିନୟ ପୋଲାଣ୍ଡ ଏବଂ ନବନଗର ମଧ୍ୟରେ ଦୃଢ଼ ସଂଯୋଗ ବିଷୟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
22 AUG 2024 9:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସ୍ୱୀକାର କରିଛନ୍ତି ଯେ, ପୋଲାଣ୍ଡ ଜାମ୍ ସାହେବ ଦିଗବିଜୟସିଂହ ରଣଜିତସିଂହ ଜାଡେଜାଙ୍କୁ ବହୁତ ସମ୍ମାନ କରେ। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଶ୍ରୀ ସୁଜନ ଆର ଚିନୟଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ହିନ୍ଦୁସ୍ତାନ ଟାଇମ୍ସରେ ଲେଖାଯାଇଥିବା ଆର୍ଟିକିଲ ବିଷୟରେ କହିଛନ୍ତି ଯାହା ପୋଲାଣ୍ଡ ଏବଂ ନବନଗର ମଧ୍ୟରେ ଦୃଢ଼ ସମ୍ପର୍କ ବିଷୟରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛି। ଶ୍ରୀ ସୁଜନ ଆର ଚିନୟ ଜଣେ ପୂର୍ବତନ ରାଷ୍ଟ୍ରଦୂତ।
ଆର୍ଟିକିଲର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି ;
“ପୋଲାଣ୍ଡ ଜାମ୍ ସାହେବ ଦିଗବିଜୟସିଂହଜୀ ରଣଜିତସିଂହଜୀ ଜାଡେଜାଙ୍କୁ ବହୁତ ସମ୍ମାନ କରେ। ଏହି ଆର୍ଟିକିଲରେ, ଶ୍ରୀ @SujanChinoy ପୋଲାଣ୍ଡ ଏବଂ ନବନଗର ମଧ୍ୟରେ ଏହି ଦୃଢ଼ ସମ୍ପର୍କ ବିଷୟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି।”

Prime Minister's Office
Shri Sujan R Chinoy writes about strong connect between Poland and Nawanagar: Prime Minister
22 AUG 2024 9:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that Poland greatly reveres Jam Saheb Digvijaysinhji Ranjitsinhji Jadeja. Shri Modi speaks about the article written by Shri Sujan R Chinoy in Hindustan Times which articulates about strong connect between Poland and Nawanagar. Shri Sujan R Chinoy is a former ambassador.
Responding to the article, the Prime Minister said in a X post;
“Poland greatly reveres Jam Saheb Digvijaysinhji Ranjitsinhji Jadeja. In this article, Shri @SujanChinoy writes about this strong connect between Poland and Nawanagar.”