প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পোলেন্দ অমসুং নৱানগরগী মরক্তা অচেৎপা মরী লৈনবগী মতাংদা শ্রী সুজন আর চিনোইনা ইখি: প্রধান মন্ত্রী
22 AUG 2024 9:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি পোলেন্দনা জাম সাহেব দিগবিজয়সিনহজি রঞ্জিতসিনহাজি জাদেজা য়াম্না মরুওইনা লৌরি। পোলেন্দ অমসুং নৱানগরগী মরক্তা অচেৎপা মরী লৈনবগী মতাংদা ফোঙদোক্লদুনা শ্রী সুজন আর চিনোইনা হিন্দুস্থান তাইমসতা ইখিবা আর্তিকল অমগী মতাংদা শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি। শ্রী সুজন আর চিনোই হান্নগী এম্বেসেদর অমনি।
আর্তিকল অদুগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“পোলেন্দনা জাম সাহেব দিগবিজয়সিনহজি রঞ্জিতসিনহাজি জাদেজা য়াম্না মরুওইনা লৌরি। আর্তিকল অসিদা, শ্রী @SujanChinoy না পোলেন্দ অমসুং নৱানগরগী মরক্তা অচেৎপা মরী লৈনবগী মতাংদা ইখি”।

Prime Minister's Office
Shri Sujan R Chinoy writes about strong connect between Poland and Nawanagar: Prime Minister
22 AUG 2024 9:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that Poland greatly reveres Jam Saheb Digvijaysinhji Ranjitsinhji Jadeja. Shri Modi speaks about the article written by Shri Sujan R Chinoy in Hindustan Times which articulates about strong connect between Poland and Nawanagar. Shri Sujan R Chinoy is a former ambassador.
Responding to the article, the Prime Minister said in a X post;
“Poland greatly reveres Jam Saheb Digvijaysinhji Ranjitsinhji Jadeja. In this article, Shri @SujanChinoy writes about this strong connect between Poland and Nawanagar.”