প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী গ্রোথতা করম্না ব্যু ইকনোমী অসি মরু ওইবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
19 SEP 2025 1:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী গ্রোথ, চাউখৎনবা পুনশিনবা, সস্তেনেবিলিতী অমসুং লৈবাক অসিগী পাঙ্গলগীদমক করম্না ব্ল্যু ইকনোমী অসি মরু ওইবগে হায়বগী মতাংদা কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। “মীয়ামদা শক্তি পীবা, ইন্নোভেসন থৌগৎপা অমসুং গ্লোবেল ওসিন গভর্নান্সতা ভারতনা লুচিংবগী মপাঙ্গল কনখৎহনবগা লোয়ননা সমুদ্রগী রিসোর্সশিং শীজিন্নবা পায়খৎলিবা সাগরমলা, দীপ ওসিন মিসন অমসুং হরিৎ সাগর গাইদলাইন্সগুম্বা ইনিসিএতিবশিংগী মতাংদা পনখি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংহনা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
"MoS @DrJitendraSinghনা ভারতকী গ্রোথ, চাউখৎনবা পুনশিনবা, সস্তেনেবিলিতী অমসুং লৈবাক অসিগী পাঙ্গলগীদমক ব্ল্যু ইকনোমী অসি মরু ওই। মীয়ামদা শক্তি পীবা, ইন্নোভেসন থৌগৎপা অমসুং গ্লোবেল ওসিন গভর্নান্সতা ভারতনা লুচিংবগী মপাঙ্গল কনখৎহনবগা লোয়ননা সমুদ্রগী রিসোর্সশিং শীজিন্নবা পায়খৎলিবা সাগরমলা, দীপ ওসিন মিসন অমসুং হরিৎ সাগর গাইদলাইন্সগুম্বা ইনিসিএতিবশিংগী মতাংদা পনখি "

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how the Blue Economy is central to India's growth
19 SEP 2025 1:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister of State, Dr Jitendra Singh on how the Blue Economy is central to India's growth, combining prosperity, sustainability and national strength. "He highlights initiatives like Sagarmala, Deep Ocean Mission and Harit Sagar Guidelines to harness ocean resources while empowering communities, driving innovation and strengthening India's leadership in global ocean governance", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister of State, Dr Jitendra Singh on X, Shri Modi said:
"MoS @DrJitendraSingh writes that the Blue Economy is central to India's growth, combining prosperity, sustainability and national strength. He highlights initiatives like Sagarmala, Deep Ocean Mission and Harit Sagar Guidelines to harness ocean resources while empowering communities, driving innovation and strengthening India's leadership in global ocean governance."