প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১১টা পৰিৱৰ্তনশীল বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰা প্ৰধানমন্ত্ৰী জন ধন যোজনাৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 AUG 2025 1:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী জন ধন যোজনাৰ ১১ বছৰীয়া জয়ন্তী উপলক্ষে ইয়াৰ পৰিৱৰ্তনশীল পদক্ষেপ প্ৰশংসা কৰে, যিয়ে সমগ্ৰ ভাৰতবৰ্ষত বিত্তীয় অন্তৰ্ভুক্তিক নতুন ৰূপ দিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে পিএমজেডিৱায়ে প্ৰান্ত্ৰীয় ব্যক্তিক আৰ্থিক অন্তৰ্ভুক্তিৰ সুবিধা প্ৰদান কৰি মানুহৰ মৰ্যাদা বৃদ্ধি কৰাৰ লগতে নিজৰ ভাগ্য লিখাৰ ক্ষমতা প্ৰদান কৰিছে।
MyGovIndia ৰ এক্স পোষ্টৰ প্ৰতিক্ৰিয়া প্ৰকাশ কৰি শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
"বিত্তীয় ক্ষমতাৰ পৰা বঞ্চিত কৰাৰ পৰা সৱলীকৰণলৈ! ইয়াত প্ৰধানমন্ত্ৰী জন ধন যোজনাই সমগ্ৰ ভাৰতৰ জীৱনক কেনেদৰে ৰূপান্তৰিত কৰিছে তাৰ আভাস দিয়া হ'ল।"
#11YearsOfJanDhan “
"যেতিয়া প্ৰান্তীয় ব্যক্তিজন আৰ্থিকভাৱে সংযুক্ত হয়, তেতিয়া সমগ্ৰ দেশ একেলগে আগবাঢ়ি যায়। এইটো কামেই কৰিছে পিএম জন ধন যোজনাই। ই মানুহৰ মৰ্যাদা বৃদ্ধি কৰিছে আৰু তেওঁলোকক নিজৰ ভাগ্য লিখাৰ ক্ষমতা প্ৰদান কৰিছে।"
#11YearsOfJanDhan ”

Prime Minister's Office
Prime Minister marks 11 transformative years of Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana
28 AUG 2025 1:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today marked the 11th anniversary of the Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana (PMJDY), a transformative initiative that has reshaped financial inclusion across India. Shri Modi affirmed that PMJDY has enhanced dignity and gave people the power to script their own destiny by achieving the financial inclusion of the last mile.
Responding to posts by MyGovIndia on X, Shri Modi stated:
"From financial exclusion to empowerment! Here is a glimpse of how PM Jan Dhan Yojana has transformed lives across India.
#11YearsOfJanDhan “
“When the last mile is financially connected, the entire nation moves forward together. That is exactly what the PM Jan Dhan Yojana achieved. It enhanced dignity and gave people the power to script their own destiny.
#11YearsOfJanDhan”