Prime Minister's Office
Prime Minister marks 11 transformative years of Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana
28 AUG 2025 1:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today marked the 11th anniversary of the Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana (PMJDY), a transformative initiative that has reshaped financial inclusion across India. Shri Modi affirmed that PMJDY has enhanced dignity and gave people the power to script their own destiny by achieving the financial inclusion of the last mile.
Responding to posts by MyGovIndia on X, Shri Modi stated:
"From financial exclusion to empowerment! Here is a glimpse of how PM Jan Dhan Yojana has transformed lives across India.
#11YearsOfJanDhan “
“When the last mile is financially connected, the entire nation moves forward together. That is exactly what the PM Jan Dhan Yojana achieved. It enhanced dignity and gave people the power to script their own destiny.
#11YearsOfJanDhan”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী জন ধন য়োজনানা চাউনা অহোংবা পুরকপগী 11 মপুং ফাবগী থৌরম পাংথোকখ্রে
28 AUG 2025 1:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারত শিনবা থুংবদা ফাইনান্সিএল ইনক্লুজনবু নৌনা মশক তাকখিবা অওনবা পুরক্লিবা থৌশিল অমা ওইরিবা প্রধান মন্ত্রী জন ধন য়োজনা (PMJDY)গী চহি 11শুবগী কুমওন পাংথোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি PMJDYনা লাস্ত মাইল ফাওবা ফাইনান্সিএল ইনক্লুজন ফংহন্দুনা ইকাই খুম্নবা হেনগৎহনখি অমসুং মীয়ামদা মখোয় মশাগী মরাইবক লেপচনবা শক্তি পীখি।
Xতা মাইগোবইন্দিয়ানা তৌখিবা পোস্তশিংদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
"ফাইনান্সিএল এক্সক্লুজনদগী এম্পাৱরমেন্ত ফাওবা! ভারত শিনবা থুংবদা পি.এম. জন ধন য়োজনানা করম্না পুন্সিশিংদা অওনবা পুরকখিবগে হায়বা অদু মসিদা লৈজরি।
#11YearsOfJanDhan “
“লাস্ত মাইল অসি ফাইনান্সিএল ওইনা শম্নহল্লবা মতমদা লৈবাক শিনবা থুংবনা পুন্না মাংদা চংশিনবা ঙমগনি। মসিমক পি.এম. জন ধন য়োজনানা ফংবা ঙমখি। মসিনা ইকাই খুম্নবা হেনগৎহনখি অমসুং মীয়ামদা মখোয়গী মশাগী মরাইবক লেপচনবা শক্তি পীখি।
#11YearsOfJanDhan”