প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অৱাং-নোংপোক ভারতকী অওনবা পুরকপগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
28 MAY 2025 1:18PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কম্মুনিকেসন্স অমসুং নোর্থ ইস্তর্ন রিজনগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জয়তিরাদিত্যা সিন্দিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অৱাং-নোংপোক ভারত মখা তানা মতাইদা লৈবা মফম অমা ওইদ্রে, মাঙজিল থাবা লমদম ওইরে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“অৱাং-নোংপোক ভারত মখা তানা মতাইদা লৈবা মফম অমা ওইদ্রে, মাঙজিল থাবা লমদম ওইরে। লমদম অসি ললোন-ইতিক, চৎথোক-চৎশিন অমসুং বিকসিত ভারতকীদমক ভারতকী দোল্লার ত্রিল্লিয়ন ৩০ গী পান্দমগী মরুওইবা মফম অমা ওইরকপগী মতাংদা অকুপ্পা আর্তিকল অমা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @JM_Scindia না ইরে। মসি পাসি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on transformation of Northeast India
28 MAY 2025 1:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, shared an article written by Shri Jyotiraditya Scindia, Union Minister of communications and the Minister of North Eastern Region. Shri Modi stated that Northeast India is no longer a frontier, but the front runner.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“Northeast India is no longer a frontier, it’s the front-runner. Union Minister Shri @JM_Scindia pens down a detailed article on the region’s rise as a strategic hub for trade, connectivity, and India’s $30-trillion vision for Viksit Bharat. Give it a glance!”