প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অজিত সিঙক অভিনন্দন জনাইছে
04 SEP 2024 10:22AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পেৰিছ পেৰালিম্পিক ২০২৪ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে অজিত সিঙক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। পুৰুষৰ জেভেলিন থ্ৰো এফ ৪৬ ইভেণ্টত অজিত সিঙে ৰূপৰ পদক জিকিছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স পোষ্টত কয়;
"অজিত সিঙে #Paralympics2024ত পুৰুষৰ জেভেলিন থ্ৰো এফ 46 ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ সময়ত এক অভূতপূৰ্ব সাফল্য! ক্ৰীড়া আৰু অধ্যৱসায়ৰ প্ৰতি তেওঁৰ প্ৰতিশ্ৰুতিয়ে ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰিছে।
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Ajeet Singh on winning Silver Medal
04 SEP 2024 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ajeet Singh for winning Silver Medal at the Paris Paralympics 2024. Ajeet Singh won silver medal in the Men's Javelin Throw F46 event.
The Prime Minister said in a X post;
“A phenomenal achievement by Ajeet Singh, as he wins the Silver medal in the Men's Javelin Throw F46 at the #Paralympics2024! His commitment to sports and perseverance have made India proud.
#Cheer4Bharat”